O nama

Tvrtka MIKRIS Project Management za poslovno savjetovanje osnovana je 2014. godine i sastavljena je iz stručnjaka s dugo godišnjim iskustvima na različitim područjima savjetovanja.

Primarno područje djelovanja vezano je na upravljanje projektima, planiranje ulaganja, pomoć u dobivanju povoljnijih kredita EU i pružanje potpore u primanju bespovratnih sredstva financiranja. Naša tvrtka usmjerena je na fazu pripreme projekta, upravljanje, koordinaciju i provođenje projekata te sadržaja i financijsko praćenje odobrenih projekata. Isto tako naše usluge uključuju istraživanje tržišta, koje je temelj za razvoj kvalitetne i dobre poduzetničke ideje. Za bolju kontrolu nad kvalitetom, obično pokrivamo cijeli razvojni ciklus svakog projekta (od razvoja ideje do praćenja tijekom provedbe projekta te sve do višegodišnjeg praćenja ciljeva projekta nakon završetka).

Naša konkurentna prednost je u tome što tvrtka nudi kompletnu uslugu od razvoja ideje do suradnje kod realizacije projekta. Također imamo iskustva u praćenju i provedbi projekata.

Prioritet našeg poslovanja je uspjeh naših klijenata zato se uvijek trudimo biti pouzdan partner. Kao stručnjaci u poslovnom savjetovanju s našim iskustvima možemo pomoći poduzetnicima i ostalim klijentima kod uobličenja njihovih poslovnih ideja u logičku cjelinu te s time samu realizaciju projekta. Radimo s javnim (općine, državne agencije, obrazovne ustanove i institucije) i privatnim sektorom (od malih pa do velikih poduzeća).

Naši visoko obrazovani stručnjaci su profesionalni i njihov pristup je orijentiran ka uspjehu, glavna im je briga razvoj dobrih ideja i transformacija tih u uspješne projekte. Imamo široku mrežu konzultanata koji djeluju na raznim područjima kao što su investicijsko i poslovno planiranje, upravljanje projektima, financijsko praćenje te upravljanje provedbom projekata. Osim toga imamo i razna dodatna savjetovanje, edukaciju i obuku o upravljanju projektima i sredstvima EU.

Pored navedenog također se bavimo edukacijom, s kojom želimo približiti EU fondove i ostale zanimljive poslovne tematike širem spektru ljudi. Naši stručnjaci su prisutni kao edukatori u Plavom Uredu (edukacija o organizaciji događaja) i na platformi EU Business Brunch (edukacija o EU fondovima).

MIKRIS Project Management je član:

Iz medija HR:

MBA Association članak 2021
Poduzetnik članak 2020